Bed & Breakfast

Onze Bed & Breakfast is gevestigd in een ruim, in 2015 gebouwd, zwart bijgebouw schuin achter ons huis. De accomodatie, bestaande uit een tweetal gastenkamers, is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen en bevindt zich op de eerste verdieping. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over de weidse landerijen rondom Het Zwarte Huus.

U bereikt Het Zwarte Huus door aan het eind van een gezamenlijke toegangsweg af te buigen naar rechts. Voor u ziet u het bijgebouw waar onze Bed & Breakfast in is gevestigd. Aan uw rechterzijde zijn een drietal parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren.

De ingang van de Bed & Breakfast bevindt zich gelijk om de hoek van het bijgebouw. Vlakbij is een zitje waar u zomers van het prachtige uitzicht en van de tuin, welke geheel omsloten is door bomen, struiken en een beukenhaag, kunt genieten.

Bij binnenkomst komt u in de hal, met daarin een toilet en wasgelegenheid met inlooopdouche, sauna en dubbele wastafel. Als u de trap op loopt komt u op een ruime overloop met keuken. Hier wordt ’s ochtends uw heerlijke, uitgebreide ontbijt geserveerd. In de keuken kunt u gratis gebruik maken van koffie of thee en een combimagnetron.

Beide gastenkamers van onze Bed & Breakfast bevinden zich aangrenzend aan de keuken. Daar wij veel waarde hechten aan luxe en privacy zijn beide gastenkamers alleen middels één boeking te reserveren. Als u één gastenkamer reserveert heeft u altijd een privé toilet en sanitair, in het geval van twee gastenkamers, weet u bij ons altijd met wie u het toilet en sanitair moet delen.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan. Binnen de accommodatie en op het terras kunt u gebruik maken van onze gratis wifi.

Wij hopen u binnenkort in onze Bed & Breakfast Het Zwarte Huus te mogen verwelkomen!