Ontbijt

Zowel binnen ons gezin als met onze Bed & Breakfast denken we aan de natuur en het milieu. Voor de energievoorziening maken we hoofdzakelijk gebruik van natuurlijke energiebronnen. Zo wordt de warmte voor water en verwarming middels een warmtepomp voornamelijk uit de grond gehaald en voor de elektriciteit wordt grotendeels gebruik gemaakt van zonnepanelen.

Uit het oogpunt van voedselverspilling en het mogelijk te maken een groter assortiment aan te kunnen bieden ontvangt u bij het inchecken een ontbijtlijst waaruit een gevarieerde keuze kan worden gemaakt. Heeft u specifieke dieet- of voedingswensen, laat ons dit bij uw reservering weten, dan kan er een aangepast ontbijt worden samengesteld.

Het uitgebreide ontbijt wordt vanaf 7.00 uur in de keuken voor u klaargemaakt en geserveerd. Het ontbijt kan in de gastenkamer worden genuttigd, of indien gewenst bij mooi weer buiten op het terras.

Tijdens het ontbijt kunt u zelf een lunchpakket maken. Indien u dit wenst, kunt u dit de dag van te voren op de ontbijtlijst aangeven. De kosten voor het lunchpakket bedragen € 8,50 p.p.